Στο Living μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με ασφάλεια με τους παρακάτω τρόπους:

1. Αντικαταβολή

Τα  προϊόντα έρχονται στη διεύθυνσή σας με την εταιρεία courier Speedex και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ επιπλέον.

2. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω χρεωστικής, πιστωτικής κάρτας ή προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners και Discover. Επιλέγοντας την πληρωμή με κάρτα, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο του Nexi e-Commerce, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας. Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποστέλλονται πίσω στο  www.eliving.gr. Τέλος, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από την τράπεζα AlphaBank.

*Σημειώστε πως σε περίπτωση που δε λάβετε email επιβεβαίωσης παραγγελίας (κοιτάξτε ακόμα και στα ανεπιθύμητα μηνύματα) θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει καταχωρηθεί η παραγγελία σας στο σύστημά μας. 

3. Πληρωμή μέσω Paypal

Η εταιρία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων, ανήκει στην eBay, διέπεται και ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας - FSA (όπως άλλωστε και όλες οι Βρετανικές τράπεζες και οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί της Μεγάλης Βρετάνιας) και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μια συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της "πληρωμής". Το να αποκτήσετε λογαριασμό στο PayPal είναι δωρεάν, όπως και η μεταφορά των χρημάτων από τον λογαριασμό σας του PayPal προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επίσης μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα σε/από οποιονδήποτε δωρεάν αλλά και να αγοράζετε από καταστήματα συμβαλλόμενα με την PayPal με ασφάλεια. Αν δεν έχετε λογαριασμό στην PayPal, μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν πηγαίνοντας στην κεντρική σελίδα www.paypal.com.

Όλες οι συναλλαγές γίνονται σε ευρώ.

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να πληρώσετε με κατάθεση σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό, απλά επιλέξτε "Πληρωμή με κατάθεση" στους τρόπους πληρωμής στο τελικό καλάθι. Θα σας εμφανιστούν 2 λογαριασμοί (Alphabank και Πειραιώς) για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Μετά το πέρας της κατάθεσής σας, στείλτε μας το αποδεικτικό, μ' ένα email στο livingthessaloniki@hotmail.com. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να δίνετε σαν αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό/κωδικό της παραγγελίας.

 Οι διαθέσιμοι λογαριασμοί είναι οι εξής:

Όνομα δικαιούχου:  Γεώργιος Κιακός 

ALPHABANK IBAN:  GR28 0140 7210 7210 0200 2005 912

ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR60 0171 0770 0060 7713 9468 834 

*Σε περίπτωση κατάθεσης από άλλη τράπεζα, το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει εξολοκλήρου τον πελάτη

5. Παραλαβή και εξόφληση του ποσού στο κατάστημα

Για να παραλάβετε και να εξοφλήσετε το ποσό στο κατάστημα, απλά επιλέξτε  παραλαβή από το κατάστημα στον τρόπο αποστολής. Όταν η παραγγελία σας ολοκληρωθεί θα σας ειδοποιήσουμε έτσι ώστε να γνωρίζετε ότι η παραγγελία σας είναι στο κατάστημα και μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε.  Αν δεν λάβετε τη σχετική ενημέρωση, σημαίνει ότι η παραγγελία σας δεν έχει μεταφερθεί ακόμα στο κατάστημά μας.  (Οι παραγγελίες παραμένουν στα καταστήματα προς παραλαβή έως και 5 ημέρες μετά την ενημέρωση του πελάτη.

Όλες οι συναλλαγές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από συστήματα online ασφαλείας.